Dahlberg & Sønner og Stokvik & Nøren ble til DSN Entreprenør

Dahlberg & Sønner og Stokvik & Nøren ble til DSN Entreprenør

DSN Entreprenør AS ble dannet da de to entreprenør-selskapene Dahlberg & Sønner AS og Stokvik & Nøren AS fusjonerte 1. september 2014. 

Planene om en sammenslåing har vært luftet i flere runder over mange år, men har aldri blitt en aktualitet før i 2013 da man for alvor satte i gang arbeidet mot en fusjon. Begge bedriftene har røtter tilbake til 1930-tallet hvor man allerede jobbet sammen på enkelte prosjekter. Ideologiene har vært de samme, og mange av de ansatte har vært og er omgangsvenner privat, så det føltes helt naturlig da vi tok steget og ble samlet under et tak. Begge selskapene opplevde en noe treg periode i markedet etter 2010, og man vurderte det dit hen at en fusjon ville styrke oss totalt sett. 

Før betalte vi hver våre avgifter, hver vår husleie med mer, og der vi tidligere konkurrerte om samme oppdrag, stiller vi nå bedre rustet som en større aktør og en færre å slåss mot. Det nye selskapet DSN (Dahlberg – Stokvik – Nøren) opplevde medvind fra første dag. Markedet snudde til vår fordel, og forespørslene begynte å renne inn. Et år etter fusjonen viser alle målinger en gjennomsnittlig oppadgående kurve i alle ledd. Omsetningen har nådd nye høyder og det ble tidlig klart at budsjettet for 2015 kom til å sprenges. 

Pågangen har vært så stor den siste tiden at vi har blitt tvunget til å leie inn ekstra arbeidskraft. Heldigvis har vi fått i havn avtaler med lokale aktører, noe vi ser på som en stor fordel. Disse avtalene har gjort at vi har kunnet si ja til langt flere oppdrag på siden av de større prosjektene som vi er i gang med. Samlet har dette gitt oss en omsetningsøkning på nesten 60% over det som var budsjettert for 2015.

DSN Entreprenør AS opplever en ny giv, og alle ansatte gnistrer som aldri før, mens byggeprosjektene går unna.

Ombygging hos Thon Hotell Lofoten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dsn-as.no/

Følg oss på