Etterisolering med trefiber

Har du en eldre bolig, kanskje trekkfull, kaldt om vinteren og varmt om sommeren, da finnes det en enkel og rask løsning.  

Blåseisolering av alle hulrom, halvfylte etasjeskillere, åpne kvister og kaldloft vil først og fremst gi deg et mye bedre inneklima. Dernest vil du oppleve en mye mer stabil temperatur både vinter og sommer, lavere strømregninger osv. Hvis du samtidig bytter vindu, lektrer ut, isolerer ekstra og vindtetter etter dagens standarder, vil du plutselig hoppe opp flere hakk på en fremtidig energivurdering, noe som vil øke verdien på boligen ved et eventuelt salg.

Blåseisolering av hele eller deler av nybygg er på full fart opp. Her kan man vinne mye tid ved å gjøre ferdig alt av el, rør og ventilasjons-føringer før isolering, hvorpå man slipper tidkrevende utskjæringer som likevel ikke blir 100% perfekt og fri for hulrom. Trefiber-isolasjon leveres også som plateisolasjon der dette er nødvendig eller ønskelig. Isolasjonen har svært gode lyddempende egenskaper og kan derfor med fordel benyttes i lydvegger og der man forventer akustiske utfordringer.

Viktigste egenskaper:

God brannmotstand, høy varmelagrings kapasitet, unik lyddemping, fukttransporterende, miljø og allergivennlig.

​Støtte fra ENOVA

ENOVA gir støtte til renoveringsprosjekter der man utfører vesentlige forbedringer som fører til lavere energibruk og varmetap. DSN Entreprenør har flere energirådgivere som kan bistå med råd og forslag til hvordan de forskjellige utfordringene best kan løses. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper dere til å komme igang med prosessen.Klart for blåseisolering av eldre enebolig.

Alle fakk i veggene fylles med trefiber gjennom små hull ved hjelp av blåsemaskineri, isoleringsnåler og trefiber. Både vegger, etasjeskillere og åpne kvister/kaldloft kan isoleres effektivt på denne måten. 


Isolering i høyden!

Vårt maskineri kan levere pumpekraft nok til å isolere de fleste blokker og hoteller til øverste etasje. Her fra en isoleringsjobb i Bodø, mot uønsket akustikk i noen kontorlokaler i 8. etasje.


Blåseisolering i nybygg.

Det blir nå mer og mer vanlig med blåseisolering av trefiber i nybygg. Det er utviklet egne produkter for dampbrems som fungerer effektivt sammen med egenskapene til trefiberisolasjonen.

Planprogram - Solstrand Hyttefelt
Fra grunnskolen, direkte til arbeidslivet

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dsn-as.no/

Følg oss på