Aktuelt fra DSN

Etterisolering med trefiber

Har du en eldre bolig, kanskje trekkfull, kaldt om vinteren og varmt om sommeren, da finnes det en enkel og rask løsning.

Del denne saken

Blåseisolering av alle hulrom, halvfylte etasjeskillere, åpne kvister og kaldloft vil først og fremst gi deg et mye bedre inneklima. Dernest vil du oppleve en mye mer stabil temperatur både vinter og sommer, lavere strømregninger osv. Hvis du samtidig bytter vindu, lektrer ut, isolerer ekstra og vindtetter etter dagens standarder, vil du plutselig hoppe opp flere hakk på en fremtidig energivurdering, noe som vil øke verdien på boligen ved et eventuelt salg.

Blåseisolering av hele eller deler av nybygg er på full fart opp. Her kan man vinne mye tid ved å gjøre ferdig alt av el, rør og ventilasjons-føringer før isolering, hvorpå man slipper tidkrevende utskjæringer som likevel ikke blir 100% perfekt og fri for hulrom. Trefiber-isolasjon leveres også som plateisolasjon der dette er nødvendig eller ønskelig. Isolasjonen har svært gode lyddempende egenskaper og kan derfor med fordel benyttes i lydvegger og der man forventer akustiske utfordringer.

Viktigste egenskaper:
God brannmotstand, høy varmelagrings kapasitet, unik lyddemping, fukttransporterende, miljø og allergivennlig.

Støtte fra ENOVA

ENOVA gir støtte til renoveringsprosjekter der man utfører vesentlige forbedringer som fører til lavere energibruk og varmetap. DSN Entreprenør har flere energirådgivere som kan bistå med råd og forslag til hvordan de forskjellige utfordringene best kan løses. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper dere til å komme igang med prosessen.

KongsvikJobb 2017

Klart for blåseisolering av eldre enebolig.

Alle fakk i veggene fylles med trefiber gjennom små hull ved hjelp av blåsemaskineri, isoleringsnåler og trefiber. Både vegger, etasjeskillere og åpne kvister/kaldloft kan isoleres effektivt på denne måten. 

BodoeEtasje8 work 1

Isolering i høyden!

Vårt maskineri kan levere pumpekraft nok til å isolere de fleste blokker og hoteller til øverste etasje. Her fra en isoleringsjobb i Bodø, mot uønsket akustikk i noen kontorlokaler i 8. etasje.

Trefiber innblaasing

Blåseisolering i nybygg.

Det blir nå mer og mer vanlig med blåseisolering av trefiber i nybygg. Det er utviklet egne produkter for dampbrems som fungerer effektivt sammen med egenskapene til trefiberisolasjonen.

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.