Fra grunnskolen, direkte til arbeidslivet

Fra grunnskolen, direkte til arbeidslivet

Vi er Godkjent Lærebedrift, og hvert eneste år har DSN Entreprenør AS ansvaret for den praktiske delen av opplæringen for inntil 6 lærlinger. 

De senere år har vi hatt et nært samarbeid med NESO (Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon), og har benyttet oss av forskjellige utdanningstilbud innen bygg og anlegg. NESO sin lærlinge-skole har bidratt til at DSN jevnlig har skrevet nye lærlinge-kontrakter med 10.-klassinger som ønsker å få mest mulig ut av sin tømrer-utdanning.

Å kombinere praksis og teori på denne måten, gjennom en fire-års periode som lærling, med jevnlige teori-samlinger, mener vi er den aller beste tilnærmingen til fast jobb og svennebrev. Mange av lærlingene som DSN har hatt ansvaret for, har blitt tilbudt fast jobb etter endt utdannelse.

Også i år har en av våre lærlinger fullført og bestått eksamen i tømrer-teori, og vil innen kort tid kunne gå opp til Svenneprøven. Vi gratulerer Rodney, (nr. 4 f.v.) og alle dere andre, med bestått eksamen. Lykke til videre på veien mot fag- og svennebrev!

Etterisolering med trefiber
Tinden Brygge

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dsn-as.no/

Følg oss på