Aktuelt fra DSN

Leknes Brannstasjon i sluttfasen

Prosjektet Leknes Brannstasjon på Vestvågøy er nå inne i sluttfasen. DSN er totalentreprenør for den nye stasjonen.

Del denne saken

Bygningene er stort sett ferdig, og det meste av uteområdet er ferdig opparbeidet og asfaltert. Det gjenstår bare å rive “blåhuset”, et gammelt bygg på tomten for å kunne fullføre siste del av den nye parkeringsplassen. Langs E10 er vi i gang med kabelgrøfter, lyssignaler og bom som skal regulere trafikken når den nye avkjøringen mot E10 skal tas i bruk av brannbilene under utrykning. Innvendig pågår diverse komplettering samt testkjøring og inn-regulering av teknisk anlegg. 

Sluttbefaringer med ulike fag er allerede i gang, og vi tar sikte på overtakelse til byggherren på prosjektets ferdigdato den 2. november 2018. Men før det skal også våre renholdere inn på nytt og klargjøre byggene for overtakelse.

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.