Ny brannstasjon på Leknes

Den nye brannstasjonen på Leknes - DSN

DSN har totalentreprise på den nye brannstasjonen til kommunesenteret Leknes på Vestvågøya.  

Totalentreprisen består av prosjektering og oppføring av ny brannstasjon med to bygninger: En hoveddel og et mindre garasjebygg. Hoveddelen består av vognhall for større brannbiler, vaskehall og servicedel med garderober og personalrom. Garasjebygget er for mindre kjøretøyer som brukes av brann- og feiervesenet, samt lagerrom. 

Hoveddelen av prosjektet skal stå ferdig i november 2018. Vi startet vårt arbeide etter at ferdig fylling ble opparbeidet av en annen entreprenør, og skal avsluttes med nøkkelferdige bygg med ferdig opparbeidet uteområde, parkering og tilhørende avkjøringer. 

Stålbygg med sandwichpaneler
Bygningene utføres som stålbygg med yttervegger av sandwichpaneler. Totalt bruksareal for bygningsmasse blir cirka 950 kvadratmeter. I kontrakten inngår også arkitektur, som har vært utført av Robin Dahlberg i DSN.

Montering av stålbygget startet i midten av februar 2018, og begge bygningene var oppe med vegger og ferdig tekket tak i midten av mai. Det har vært mye arbeid med gulvene, med avretting av grunn, isolering, radonsperring, armering, innstallasjon av vannbåren varme, slukrenner med mer.

Vi er nå godt i gang med innvendige vegger, mens ytterdører og vinduer kommer på plass i løpet av sommeren.

Se bildeserie fra byggingen under..

Statsminister Erna Solberg besøkte byggeplassen ti...
Planprogram - Solstrand Hyttefelt

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dsn-as.no/

Følg oss på