Aktuelt fra DSN

Ny brannstasjon på Leknes

DSN har totalentreprise på den nye brannstasjonen til kommunesenteret Leknes på Vestvågøya.

Del denne saken

Totalentreprisen består av prosjektering og oppføring av ny brannstasjon med to bygninger: En hoveddel og et mindre garasjebygg. Hoveddelen består av vognhall for større brannbiler, vaskehall og servicedel med garderober og personalrom. Garasjebygget er for mindre kjøretøyer som brukes av brann- og feiervesenet, samt lagerrom. 

Hoveddelen av prosjektet skal stå ferdig i november 2018. Vi startet vårt arbeide etter at ferdig fylling ble opparbeidet av en annen entreprenør, og skal avsluttes med nøkkelferdige bygg med ferdig opparbeidet uteområde, parkering og tilhørende avkjøringer. 

Stålbygg med sandwichpaneler
Bygningene utføres som stålbygg med yttervegger av sandwichpaneler. Totalt bruksareal for bygningsmasse blir cirka 950 kvadratmeter. I kontrakten inngår også arkitektur, som har vært utført av Robin Dahlberg i DSN.

Montering av stålbygget startet i midten av februar 2018, og begge bygningene var oppe med vegger og ferdig tekket tak i midten av mai. Det har vært mye arbeid med gulvene, med avretting av grunn, isolering, radonsperring, armering, innstallasjon av vannbåren varme, slukrenner med mer.

Vi er nå godt i gang med innvendige vegger, mens ytterdører og vinduer kommer på plass i løpet av sommeren.

Se bildeserie fra byggingen under..

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.