Aktuelt fra DSN

Boligpark med fjell i bakgrunn i sollys

Sjøsiden Boligpark – Svolværs nye bydel!

DSN Entreprenør er hovedentreprenør til et av de største bydelsprosjektene som har vært i Svolvær i nyere tid.

Del denne saken

Sjøsiden Boligpark ligger ved innseilingen til Svolvær havn, med utsikt mot moloen, statuen Fiskarkona og Vestfjorden. Området er også veldig nært bykjernen med gå-avstand til det meste. 

Boligparken i består av:

  • 47 leiligheter, i tillegg til 1 gjesteleilighet.
  • 9 rekkehus.
  • 8 hybelleiligheter.
  • 2000 kvadratmeter med parkeringskjeller.

Sjosidenboligpark lofoten dsn02

Prosjektet Sjøsiden Boligpark med ferdige boliger, asfalterte områder rundt bebyggelsen og opparbeidede grøntarealer, skal overleveres til Cetho Eiendom AS som er oppdragsgiver, høsten 2019.
Dette er et av de største boligprosjektene som DSN har vært hovedentreprenør på. Det er også flere underentreprenører innen forskjellige fagområder som er involvert i prosjektet i Lofoten.Foto: DSN AS og Aurora Borealis Multimedia AS.​

Interiør

Rekkehus

Byggeprosess

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.