Aktuelt fra DSN

Vi jobber med oppføring av mange nye eneboliger

Vi har for tiden en rekke forespørsler på eneboliger, og har skrevet kontrakt på flere gjennom høsten 2015.

Del denne saken

Tre av disse er allerede under oppføring, mens to til har fått igangsettingstillatelse. En bolig påbegynnes i midten av november, mens det høyst sannsynlig settes i gang med et par til i løpet av høst og vår 2015-16. 

Denne pågangen er inspirerende, da vi hittil kun har hatt et fåtall eneboliger på programmet fordelt på en tiårsperiode.

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.