Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Vi har drevet med kjøkkenplanlegging, design og salg av kjøkken helt siden vi satte opp nytt næringsbygg og flyttet bedriften til Svolvær sist på 80- tallet.
Kjøkken er i dag et av våre satsningsområder i tillegg til entreprenørdriften. Vi har utstillinger av forskjellige kjøkken, hvor vi også viser en rekke integrerte hvitevarer. Baderoms-innredning og garderobe har vi også å vise frem.

Vi tar deg gjennom hele prosessen fra idé til ferdig produkt.

Har du et eksisterende kjøkken, så kommer vi gjerne på hjemmebesøk, hvor vi tar mål, ser på eventuelle endringer av løsning for innredning, og kanskje ombygging av rommet i sin helhet.

Noen ganger kan det være valgt upraktiske løsninger og plasseringer av elementene, noe man ønsker å forbedre i det nye kjøkkenet. Andre ganger kan rommet føles tyngende og trangt, og da kan man se på løsninger for å åpne opp mot stue f.eks. slik at man får bedre pusterom og samhandling rommene imellom.

Gjelder det nybygg, leiligheter i nye komplekser osv. så hjelper vi deg som kunde med å designe ditt nye kjøkken utfra plantegningen for boligen/prosjektet. Også her kan det være mulig å gjøre endringer, som å flytte en vegg litt, kutte ut deler av vegger, endre på vinduer og så videre.

plantegning av kjokken

Slik kan en plantegning se ut når vi sender et forslag til løsning. I dag sender vi stort sett alt av tilbud og tegninger som pdf-filer på e-post til dere kunder. Det medfører at vi kan kommunisere frem og tilbake i tiden mellom befaringen og de avsluttende prosessene før avtale inngås. Tilbudet kommer frem så snart vi er ferdige og har sendt det, og dere kan svare oss og kommentere så fort dere ønsker, og har hatt tid til å se på det.

Vi designer ditt nye kjøkken nøyaktig slik det kommer til å se ut, såfremt vi har fått tilgang på alle detaljer som farger og utførelser for gulv, vegger, gardiner, vinduer, tak osv. Vi kan til og med legge inn riktig utsikt gjennom vinduene hvis man ønsker å ta det så langt!

Kitchen2

Her ses et eksempel på hvordan våre 3-D tegninger kan se ut når de lagres med fotorealistisk gjengivelse. Glansgrad for overflater, belysninger og skygger blir da gjort så naturtro som mulig. Her har vi også lagt inn hvor sola står og hvilken retning den lyser fra, slik at man får lys og skygger fra og gjennom vinduet på en naturlig måte. Denne jobben gjør vi vederlagsfritt for deg i første runde. Medfører prosessen at vi inngår avtale om levering av kjøkkenet, koster det deg ingenting videre i prosessen heller, og vi endrer på tegninger og tilbud helt til du er fornøyd med løsningene.

Vi er opptatt av at du som kunde skal få den løsningen du har behov for, den stilen du har ønsket deg, og at alt til sammen blir så praktisk som mulig for den daglige bruken. Holdbarhet er også viktig for oss, derfor selger vi kun ferdig sammensatte og fabrikks-monterte skap. Vi garanterer derfor at produktene holder den tiden det skal, så lenge man følger veiledningen for bruk og vedlikehold som beskrevet i FDV-dokumentasjonen for produktene.

DSN selger av kjokken

Vi leverer ikke billig-kjøkken, og hvitevarene vi selger er fra verdenskjente leverandører med stort fokus på kvalitet og funksjonalitet! Husk at kjøkkenet er husets hjerte!

På kjøkkenet bruker man mye tid! Her lages det meste av maten man spiser, her planlegges neste handlerunde, neste middag, og kanskje hjelper man til og med barna over steikepanna der de sitter ved barløsningen og gjør lekser.

Vi hjelper deg selvfølgelig også når det gjelder ditt baderom og din garderobe. I tillegg til kjøkken fra JKE Design og Sigdal, tilbyr vi vaskerom og bad fra Linn Bad, og skyvedørsgarderober fra Langlo og Rival.

Handler du hos oss skal du føle deg velkommen, godt ivaretatt, og bli fornøyd med det ferdige produktet!

  Er du tilfreds, er vi fornøyde.

Følg oss på