Det blir som avtalt

DSN Konsulent-tjenester

Vi tilbyer flere konsulenttjenester, til både private og bedrifter.

Blant tjenestene vi tilbyr, finner du:

  1. Arealplanlegging
  2. Tegning og visualisering av bygninger, inkl. BIM.
  3. Ingeniørtjenester/prosjektering
  4. Byggesak
  5. Kontroll av utførelse, brannkonstruksjoner

En BIM-modell (Bygnings Informasjons Modell) er en digital 3D-modell av et bygg.

BIM brukes til å skaffe seg best mulig oversikt i prosjekter så tidlig som mulig, og kan berikes med nødvendig informasjon. Det ideelle er at flere fagområder jobber mot samme modell. Da kan det kjøres tverrfaglige kontroller for å avdekke potensielle problemer under bygging. Målet er å redusere byggefeil, ha større kontroll på bygge kostnadene, og gi involverte parter bedre beslutningsgrunnlag.

Til slutt kan modellen brukes til FDV-dokumentasjon, produksjon av tradisjonelle tegninger, som plan, snitt og fasader, i tillegg til 3D-perspektiver og animasjoner. Å vise bygget i 3D gir oss mulighet til å bli visuelt kjent med bygg og konstruksjon før byggestart.

Brann-konstruksjoner har blitt et viktig satsningsområde for DSN. Dessverre opplever man at det hoppes bukk over noe av det som er aller mest kritisk i et bygg, nemlig korrekt utførelse av brann-konstruksjoner og tekniske gjennomføringer i disse. For hoteller, skoler og andre bygg med flere boenheter, vil en brann kunne få svært fatale konsekvenser, om disse tingene ikke er forskriftsmessig utført.

Vi har folk som har spesialisert seg innen dette, og kan foreta kontroller for deg som utbygger/byggherre, både underveis og i ettertid. Vi har gode referanser fra samarbeid med bl.a. Vågan kommune, og flere hoteller i Lofoten, hvor vi bl.a. har hatt oppdrag som byggherres representant og kontrollør på utførelse brann.

  • DSN logo

    Lorem ipsum dolor sit amet

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliter homines, aliter philosophos loqui putas oportere? Stulti autem malorum memoria torquentur, sapientes bona praeterita grata recordatione renovata delectant. Qui enim voluptatem ipsam contemnunt, iis licet dicere se acupenserem maenae non anteponere. Ita redarguitur ipse a sese, convincunturque scripta eius probitate ipsius ac moribus. Quid igitur dubitamus in tota eius natura quaerere quid sit effectum? Quid ei reliquisti, nisi te, quoquo modo loqueretur, intellegere, quid diceret?

Kontakt en av våre eksperter

Tjenester entreprenor

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Tjenester Enebolig
hunton trefiberisolasjon innblacc8ast blacc8aseisolering e1621321258855

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Tjenester kjokken bad garderobe

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.