Bli en av oss! - karriere i DSN

Åpen søknad

DSN Entreprenør er på jakt etter deg som liker en variert arbeidshverdag, og som kan ta ansvar for utførelsen av våre oppdrag.

Hvis du ønsker å jobbe innen bygge-bransjen, og føler at du har noe å bidra med, -er du hjertelig velkommen til å sende inn en åpen søknad til oss.

Ønsker du å bli en av oss, og få jobbe i vakre Lofoten, med rå natur og plenty av fritidstilbud rett utenfor døra? 

Send oss en åpen søknad ved å fyll inn skjemaet under.

Søknadsskjema - Åpen søknad

Del denne stillingen

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.