Bli en av oss! - karriere i DSN

Faglærte tømrere

DSN Entreprenør ønsker seg enda flere dyktige håndverkere til utførelse av spennende oppdrag, som vi har rikelig med forespørsler om.

Vi har hovedkontor i Svolvær, med avdeling på Leknes. Våre prosjekter består av alt fra renovering og restaurering, til oppsett av store leilighetskomplekser og næringsbygg. Vi er per i dag 55 ansatte, fordelt over 3 kommuner, med hovedtyngde i Vågan. Vi har et godt arbeidsmiljø, gode vilkår, og arbeidsoppdragene er varierte.

Vi søker faglærte tømrere, gjerne med fartstid og erfaring fra bygge-bransjen.  Du må være nøyaktig i arbeidsutførelsen, pliktoppfyllende, ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, og være løsningsorientert og positivt innstilt. Du må kunne arbeide selvstendig, men også være flink til å samarbeide, samt inspirere til god fremdrift og effektivitet.

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Svolvær
Ansettelsestype: Fast - Heltid
Antall stillinger: 3

Ønsker du å bli en av oss, og få jobbe i vakre Lofoten, med rå natur og plenty av fritidstilbud rett utenfor døra? 

Send din søknad og CV til rune@dsn-as.no eller fyll inn skjemaet under.

Søknadsskjema - Faglærte tømrere

Del denne stillingen

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.