DSN 4539

DSN Entreprenør AS leverer entreprenørtjenester over hele Lofoten. I tillegg til hovedkontoret i Osan i Svolvær, har vi avdelingskontor på Leknes, samt tømrere, formenn og prosjektledere som er bosatt i vest-Lofoten. Til sammen dekker vi derfor hele Lofoten.

Vi har lang erfaring som totalentreprenør på små og store prosjekter. Her gjør vi alt fra å bistå med byggesøknader til å utføre grunnarbeid, sette opp bygninger, legge brostein og overlevere nøkkelen til de som skal bruke bygget. Vi har i den senere tid knyttet til oss ytterligere kompetanse i form av en arkitekt, en BIM-konsulent, to ingeniører samt folk som kan 3D-modellering.

Dette er kun noen av de arbeidsoppgavene vi tar på oss. Har du noe annet du lurer på om vi kan gjøre, er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat.

DSN er medlem og leverandør av Mesterhus

Som medlem av Mesterhus siden 1983 har vi i flere tiår oppført en rekke eneboliger over hele regionen. Vi utvikler også boligområder selv, og besitter flere eiendommer. Noen av disse benyttes til utleie.

Fra Stokvik & Nøren og Dahlberg og Sønner til DSN

DSN Entreprenør AS er resultatet av en sammenslåing av to bedrifter med lang historie fra distriktet. Både Dahlberg & Sønner og Stokvik & Nøren startet opp med å levere byggmestertjenester på 1930-tallet.

Allerede på denne tiden var det et nært samarbeid mellom de kommende grunnleggerne av de to selskapene, og det første samarbeidsprosjektet dem imellom, var oppføringen av en enebolig i 1938.

Godt omdømme i regionen og stort fokus på kvalitet

Å levere et solid og godt håndverk har alltid vært hovedfokuset til oss som jobber i DSN Entreprenør AS. Spør du folk i regionen om å gi beskrivelser av oss, er dette ord du vil se dem nikke gjenkjennende til. Ryktet og det omdømmet vi har i regionen, kommer fra hardt arbeid over lang tid. Gjennom å tilby alt fra løfting av hus til restaurering av leiligheter og oppføring av nybygg, har vi gjennom mange tiår vist at vi leverer kvalitet som passer inn i de vakre omgivelsene vi har her.

Tette bånd

I dag drives DSN Entreprenør AS av barnebarna til de som stod bak de to selskapene som nå er slått sammen. Fusjonen skjedde i september 2014, og selskapet har pr. 2020, 65 ansatte som til sammen sørger for en omsetning på mellom 100 og 150 millioner kroner.

Bedriften har mange eiere, hvorav de fleste er ansatte og jobber i selskapet til daglig. At de ansatte er med på eiersiden har vært situasjonen i begge de opprinnelige selskapene og derfor noe som var naturlig å ta med videre inn i det nye selskapet.

Følg oss på