Personvernerklæring

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du besøker nettsiden vår dsn-as.no, samtidig som vi kan yte vårt beste for å gi deg det du trenger. Vi legger stor vekt på å beskytte ditt personvern.

Personvernerklæringen beskriver hvordan vi innsamler, bruker og deler personopplysninger når du bruker våre nettsteder, hvordan vi registrerer opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) og om din bruk av våre nettsteder, og utveksler opplysninger med tredjeparter.

Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters nettsteder, og DSN AS tar ikke ansvar for behandlingen av personopplysninger på disse nettstedene.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet markedsføringsloven og bokføringsloven.

DSN AS er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Dersom du har spørsmål knyttet til vår personvernerklæring eller håndteringen av personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post firmapost@dsn-as.no.

Personopplysninger som behandles

DSN AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
  • Firmanavn.
  • Firmaadresse og fakturaadresse.
  • Kontaktperson.
  • Telefonnummer og e-postadresse.
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

Hvordan informasjon innhentes?

Avhengig av hva henvendelsen gjelder og hvilken kanal du kontakter oss fra (telefon, chat, e-post eller kontakt skjema), vil vi kunne ha behov for å vite hvem du er, hva gjelder henvendelsen din, firmanavn, kontaktperson, din adresse, ditt telefonnummer eller epost. Vi vil innhente de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg.

Dersom du ønsker å kontakte oss gjennom kontaktskjemaet på nettsiden vil det bli sendt en epost til oss og det blir lagret en kopi på server. Dersom det ikke inngås noe kundeforhold, vil din informasjon slettes hos DSN AS etter to år.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester.
  • For å kunne sende relevant informasjon.
  • For å kunne kontakte deg og tilby våre tjenester.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

I enkelte tilfeller trenger vi å dele dine personopplysninger med andre virksomheter:

  • Underleverandører av IT-tjenester: Leverandører som har ansvar for å drifte våre systemer, webhotell vil ha tilgang til informasjon. Dine opplysninger beskyttes via inngåtte databehandleravtaler.
  • Underleverandører tjenester: Leverandører som leverer tjenester og varer vil i enkelte tilfeller kunne motta nødvendig informasjon som de trenger til tjenester og levering.
  • Offentlig myndighet: Dine personopplysninger kan i spesielle tilfeller bli utlevert til offentlig myndighet. Slik utlevering vil bare finne sted dersom vi er pålagt dette etter gjeldende lover og regler.
  • Regnskapsbyrået mottar de opplysninger de trenger for å få ført regnskapet på en forsvarlig måte.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på epost firmapost@dsn-as.no

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at DSN AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bruk av informasjonskapsler/cookies

Hjemmesidens eier og kontaktopplysninger.

Denne hjemmeside er drevet og eiet av:
DSN AS Industriveien 11 Osan, 8300 Svolvær

Org.nr.: 914 290 201
Telefon: 76 06 85 50
Epost: firmapost@dsn-as.no

Cookie/ informasjonskapsel?

Vi benytter cookies for å bedre brukeropplevelsen på vårt nettsted dsn-as.no. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Informasjonskapsler gjør at vi kan tilpasse tjenester ut fra informasjonen som lagres, og for deg som bruker kan informasjonskapslene gjøre besøket på vår nettside mer brukervennlig og tilpasset. Vi benytter også cookies i forbindelse med statistiker og brukermønster.

Du har muligheten til å hindre at vi plasserer slike informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Ulempen med å deaktivere cookies i nettleseren din kan være at Nettstedet ikke vil fungere optimalt. Grunnen er at formålet med de fleste informasjonskapslene vi benytter er å sørge for nettopp funksjonalitet på Nettstedet.

Følgende informasjonskapsler som brukes på DSN-AS.no

Følg oss på