Det blir som avtalt

Referanser

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

Det forekommer også at vi arbeider utenfor Lofot-kommunene, og har enkelte oppdrag i Troms fylke.

Vi dekker som sagt det mest tenkelige av typer oppdrag, og gjør alt fra små jobber med flislegging, belegningsstein, uthus, garasjer, eneboliger, samt reparasjoner, renoveringer, restaureringer, tilbygg, flytting og løfting av byggverk. I tillegg har vi bygget skoler, hoteller, rorbuanlegg, næringsbygg og større leilighetskomplekser.

Vi har lang fartstid som hoved- eller totalentreprenør på prosjekt, men har også erfaringer som underentreprenør for de større landsdekkende entreprenørene.

DSN Entreprenør AS har per i dag:

  • 1 ingeniør på laget
  • flere byggmestere
  • samt prosjektledere, formenn og baser

Vi innehar sentral godkjenning og tar ansvar for prosjekter opp til tiltaksklasse 2.

Tjenester entreprenor

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Tjenester Enebolig
hunton trefiberisolasjon innblacc8ast blacc8aseisolering e1621321258855

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Tjenester kjokken bad garderobe

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.