Aktuelt fra DSN

Bygget og inngangen til Bil i Nord

Bil i Nord

I 2017 var DSN hovedentreprenør på Bil i Nords nye lokaler. I 2021 ble lokalene oppgradert med en mesanin.

Del denne saken

Arbeidet med utbyggingen av Bil i Nord ble overlevert i november 2017. Da hadde bygget blitt utvidet med egen VW-avdeling, lakk og karosseri-verksted (Spesiallakkering AS) og eget dekk-hotell.

I 2021 ble lokalet delt av i høyden. Mesaninen består av 13 meter lange betong-elementer. Disse ble rullet inn butikkdøra på innleid spesialinnretning. Inne i lokalet fikk vi akkurat plass til to trucker som til sammen klarte å løfte elementene og plassere dem på riktig sted.

Mesaninen utgjør nå flere nye kontorer, og arealet for bil-utstillingen under er bevart.

Oppgradering i 2021

Utbygging i 2017

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.