Aktuelt fra DSN

enebolig på flakstad

Enebolig på Flakstad

Huset på Flakstad er et Signatur 302 fra Mesterhus, tilpasset kundes ønsker. Eneboligen ble overlevert i juni 2022.

Del denne saken

Dette er et hus hvor det er lagt vekt på å slippe inn mye lys, og ta vare på den fantastiske utsikten man har hele veien rundt. Boligen ligger i et vær utsatt område, hvorpå man har valgt hardføre, vedlikeholdsfrie produkter til fasadene.

Råbygget ble levert som prekapp fra Pretre, og var derfor veldig tidsbesparende å sette opp.

Kledningen består av vedlikeholdsfrie plater fra Byggservice Nord, Sibirsk lerk, og stein av typen “Lofoten” fra Norsk Steinmiljø. Vinduene er fra NorDan, med utvendig aluminiums bekledning og integrert utvendig solskjerming, automatisk styrt av sol og vindmålere.

Hele huset er isolert med Hunton Trefiber. Yttervegger, etasjeskiller og tak er blåse isolert, mens innervegger har fått plate-isolasjon.

Videre er det meste av vegger kledd med Hunton Proff Slett vegg, malings klare plater. Himlingen i 2. etasje er av typen Rockfon sort, som tilfører både et kult design og er en fantastisk lydabsorbent. Kjøkkenet er fra JKE, peis-ovn og fliser fra Interiørsenteret på Leknes, og trappa er levert av Solli Trappefabrikk (Trapperingen) modifisert med integrert lys v/DSN og Ramberg Elektro.

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.