Aktuelt fra DSN

Fasade

Enebolig på Ørsnes

DSN har nylig overlevert en enebolig på Ørsnes i Vågan.

Del denne saken

Huset er et Signatur 305 fra Mesterhus, med tilpasninger etter kundens ønsker.
Eneboligen ble overlevert i desember 2022.

Det er lagt vekt på å slippe inn godt med lys gjennom en rekke vinduer fra gulv og opp. Disse gir samtidig et fantastisk utsyn, enten man står eller sitter i stua. Også bakover har dette huset en fantastisk natur og utsikt, noe som er ivaretatt ved å sette inn et ekstra vindu i rommets bredde.

Utvendig har man kledd huset med vedlikeholdsfrie plater i kombinasjon med Royal impregnert tre-kledning. Vinduene har aluminiums-bekledning.

Kjøkken fra Kvik
Trapp fra Stepmaster
Gulv fra Berry Alloc
Vaskerom fra Epoq

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.