Aktuelt fra DSN

DSN heimoya valberg

Heimøya, Valberg

DSN har utført renovering av brygge og fundamentering, samt bygging av ny kai på Heimøya.

Del denne saken

På Heimøya i skjærgården utenfor Valberg, har vi restaurert ei gammel brygge som sårt trengte litt omsorg. Fundamenter av kraftige påler er byttet, og flere nye har blitt montert. Kaia som var helt borte, har blitt bygd opp igjen fra grunnen av, med solid forankring til stein og berg godt under flomålet.

Selve brygga ble delvis ribbet til grinda, hvorpå det ble lektet ut og isolert med trefiber. Videre fikk brygga nye vinduer, vindtetting og kledning, samt restaurerte/ delvis nye bryggedører, vindskier og raftekasser.

Siden dette prosjektet befant seg ute på ei øy, var vi avhengige av tilgang på båt. Vi bygde også ei ny flåte, som bl.a. ble benyttet for å slepe materialer og utstyr frem og tilbake. Et godt lastet slep tok gjerne 45 minutter én vei, mens daglig persontransport gikk unna i løpet av noen få minutter.

Prosjektet ble overlevert i august 2023

Foto: Anders Amundsen og Rainer Stokvik

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.