Aktuelt fra DSN

En todelt låve med en rød del og en tømmerkasse tilknyttet

Restaurering av låven på Kalle

DSN har restaurert en falleferdig låve på Kalle i Vågan.

Del denne saken

Låven på Kalle var en falleferdig låve av grindverk, med en tilhørende tømmerkasse som tidligere var en stall.

Restaureringen er gjort ved hjelp av gamle metoder, men med nytt tømmer og plank fra lokal skog, produsert på et lokalt sagbruk.

Arbeidet besto også av tilbakeføring av ås-tak på tømmerkassen, som på sikt skal få torv på toppen.

Låven har fått innslag av nye elementer som låsbar inngangsdør og store vinduer i en del av låven. Dette muliggjør en annen bruk av bygget på sikt.

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.