Aktuelt fra DSN

Væreiergården

Væreiergården «Klubben» på Ørsvågvær

DSN har utført jobben på væreiergården for oppdragsgiver E i Nord

Del denne saken

Taket på bygningen har blitt restaurert. Takplater av stål har blitt fjernet, og vi har tilbakeført skifertaket slik det var opprinnelig. Legg også merke til snøfangersystemet  “Nomo Zeta” for skifertak, levert av Caneias AS.
Huset har fått nye vinduer, med samme utforming som originalene. Omrammingene og andre utstaferte detaljer er rekonstruert og produsert på henholdsvis lokalt snekkerverksted og på byggeplass. Gården har ellers fått en generell utvendig oppgradering.

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.