Det blir som avtalt

Spesialoppdrag

– Vi liker utfordringer!

Vår intensjon har alltid vært å forsøke å finne en løsning for ethvert oppdrag og enhver forespørsel fra våre kunder. Noen ganger blir vi stilt overfor oppgaver som er mer krevende enn normalt. Slikt ser vi på som en ekstra utfordring som, når oppgavene er løst, har vært med på å gi oss enda flere ben å stå på, og en større fleksibilitet som tilbyder i markedet.

Av oppdrag vi regner som spesial kan det nevnes:

  • Adskillelse av bygninger
  • Flytting av hus og større bygninger
  • Heving av bygninger
  • Innredning av båter
  • Båtdekk i tre
  • Trappefornying
  • Restaurering av pyntedeltaljer
  • Verneverdige bygg og konstruksjoner
  • Etterisolering med Trefiber®

BÅTINNREDNING:

Vi har også folk med lang erfaring innen kai-bygging, og ufører både forskaling, betong og trearbeider i den forbindelse.

Kom gjerne til oss med dine utfordringer, enten det gjelder privat eiendom eller dine bedrifter.

Vi vil som regel finne en løsning, og om vi mot formodning ikke klarer å strekke til, så skal vi alltids klare å finne frem til noen i vårt kontaktnett som kan assistere eller ta det videre så du blir hjulpet.

Kontakt en av våre eksperter

Tjenester entreprenor

Entreprenør

DSN Entreprenør AS er en av regionens største totalentreprenører, og utfører de fleste typer byggeprosjekter over hele Lofoten.

ENEBOLIGER

Som husbygger hjelper DSN deg gjennom hele prosessen, fra tegning og planlegging, visualisering av huset i terreng, byggesak og søknader og helt til huset står ferdig til overlevering.

Tjenester Enebolig
hunton trefiberisolasjon innblacc8ast blacc8aseisolering e1621321258855

Etter-isolering

DSN er spesialister på etterisolering og blåseisolering med trefiber. Miljøvennlig, effektivt og kostnadsbesparende.

Kjøkken/bad/ garderobe

Kjøkkenet er hjertet i huset. DSN leverer kjøkken av høy kvalitet og funksjonalitet fra kjente merkevarer. Vi leverer og monterer i hele Lofoten.

Tjenester kjokken bad garderobe

Restaurering

DSN har kompetansen til å ta vare på og restaurere så mye som mulig av det som finnes av tidligere tiders arkitektur og håndverk.

Konsulent-tjenester

En BIM-modell (BygningsInformasjonsModell) er en digital 3D-modell av et bygg.

Etter-isolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering. Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.