Etterisolering med trefiber

DSN Entreprenør har opparbeidet seg bred erfaring innen etterisolering.

Vi isolerer gamle sandfylte etasjeskiller, vegger og tak som har lite eller manglende isolasjon, eldre kaldloft som trenger fyll mellom bjelkene samt ut i kriker og kroker, mellom rør, kanaler osv.

Blåseisolasjonen fyller hvert et hulrom og fordeles jevnt og fint på en rask og enkel måte via vårt maskineri. Vi benytter i dag Intello trefiberisolasjon fra Hunton som har en rekke fordeler i forhold til mineralull.

SE VIDEO

blaaseisolering fra hunton

handisolering vs blaaseisolering bilde1

Illustrerer forskjellen mellom håndisolering med isolasjonsmatter og blåseisolering.

handisolering vs blaaseisolering bilde2

Spesielt rundt krevende detaljer som bjelkelag, sperrer og installasjoner muliggjør blåsemetoden en jevn og trygg isolering uten hulrom.

dobbel varmebestandighet

Dobbel varmelagringskapasitet™
Ved å velge Hunton Trefiberisolasjon™ får du et produkt med unik varmelagringskapasitet. Trefiberisolasjonens termiske masse gjør at den fungerer som et varmebatteri som lades opp og avgir varmen over tid. Dette vil gi deg stabile innetemperaturer – på sommeren blir ikke boligen like fort overopphetet og på vinteren blir ikke boligen like fort kald.

Du vil merke forskjellen!

brannsikkert materiale

God brannbeskyttelse
Hunton Trefiberisolasjon™ hverken smelter eller brenner, da treverkets naturlige egenskaper gjør at isolasjonen forkuller seg ved brann og dermed beskytter konstruksjonen fra flammene. I tillegg er isolasjonen tilsatt en naturlig brannhemmer bestående av ammoniumfosfat, som ytterligere forsterker forkullingsprosessen ved å oppta oksygenet rundt isolasjonen når en eventuell flamme treffer.

lydisolerende

Lydisolerende
Hunton Trefiberisolasjon™ har utmerkede egenskaper som lyddempende materiale.

Trefiberisolasjonen har myke fiber, og består også av mer masse (kg) pr. m³ enn andre typer isolasjon. Dette gjør at trefiberisolasjonen absorberer og demper lyd veldig godt.

kondensavvisende

10 ganger større evne til å transportere fukt!
Hunton Trefiberisolasjon™ vil oppta og avgi fuktighet (hygroskopisk) i takt med fuktighetsendringer i omgivelsene. Dette gir stabile konstruksjonsegenskaper, som tåler det tøffe norske klima med store variasjoner i luftfuktighet. Trefiberisolasjon har markedets beste evne til å transportere og avgi fukt ut av konstruksjonen.

miljobesparende

Sunt inneklima
Hunton Trefiberisolasjon™ er dimensjonsog formstabil enten om du benytter deg av plater eller blåseisolasjon. Grunnet trefiberens naturlige evne til å redusere luftbevegelser i isolasjonen, gir den god tetting rundt vinduer og stenderverk.

Blåsevarianten vil også kunne fylle ut og tette igjen der annen isolasjon ikke vil nå frem. Med færre kuldebroer unngår du et kaldt og trekkfullt hus og du oppnår høy bo-komfort, et sunnere innemiljø og lavere strømregning.

I tillegg er Hunton Trefiberisolasjon™ et naturlig produkt som ikke gir ubehag på hud eller i luftveier. Hverken under montering eller i ettertid for beboerne.

* SINTEF konkluderer med følgende: «Hunton Trefiberisolasjon™ er ikke like avhengig av en tett innvendig dampsperre som mineralullisolasjon.»

green leafs
HUNTON Trefiberisolasjon™ er godkjent av SINTEF og kan blåses inn i vegg, gulv og tak i både nye og gamle bygg.
NorskTrefiberisolering

Bilde av Kristian Meyer

TA kontakt med Kristian Meyer for å avtale gratis befaring og få et uforpliktende tilbud!

tlf: 911 55 946
kristian@dsn-as.no

Følg oss på